NYHET! Prøv gratis og uforpliktende i 7 dager

Selg dine produkter på Hallingsenteret.no

Registrer deg nå og få med gratis plakater som viser at du tilbyr "Klikk & hent"

Du får umiddelbart tilgang til ditt personlige Dashboard og kan legge inn dine produkter fra første sekund. Ingen langvarige søkeprosesser er nødvendig da vi har klargjort alt for deg. Straks du har lagt inn ditt første produkt vil det være klart for salg på Hallingsenteret.no og du kan vente på din første bestilling. Enklere blir det ikke!

Estimert tid: 12 min.

HVORFOR SELGE PÅ HALLINGSENTERET?

En felles salgsplattform er fordelaktig for deg og kundene!

Lave kostnader

Det er fort gjort å registrere din butikk og legge inn det du ønsker å selge, og kostnadene er svært lave.

Kraftige verktøy

Våre verktøy og tjenester gjør det enkelt
å administrere, markedsføre og utvide din
virksomhet.

Support og hjelp

Ved å være en del av Hallingsenteret får du til enhver tid den beste hjelpen og oppfølgingen du trenger for å lykkes på nett.
1

Registrer deg og begynn å legge inn produkter

 • Registrer virksomheten din og velg hvor mange produkter eller tjenester du ønsker å selge. Få gratis opplæring i hvordan du driver din online virksomhet
 • Vi hjelper deg trinn for trinn med å ta virksomheten din online
2

Motta bestillinger og selg produktet

 • Når kunden kjøper ett eller flere produkter av deg mottar du og kunden en ordremail.
 • Har kunden kjøpt mange produkter fra flere butikker, mottar kunden en felles ordremail fra Hallingsenteret, mens hver butikk mottar en ordremail med sine respektive produkter.
 • Butikkene logger inn og behandler sine egne ordrer, ved å endre status på ordren til det som er aktuelt, f. eks "Behandler".
3

Pakk og send varene

 • Pakk varen(e), legg ved angrefristskjema hvis dette er aktuelt, og send med ønsket transportør
 • Logg inn og endre ordrestatus til "Fullført".
 • Kunde får nå en ny mail med "Takk for handelen, og velkommen tilbake.
4

Få betalinger og la bedriften din vokse

 • Dra nytte av å være en del av et stort online kjøpesenter.
 • Ta del i kampanjer og markedsaktiviteter i Hallingsenteret.
 • Motta pengene på din konto etter 7 dager.

NETTBUTIKKOSTNADER ALLE HAR RÅD TIL

Rimelig, trygt og sikkert

For en lav månedsavgift kan du legge ut inntil 500 produkter på Hallingsenteret. Det tilkommer ingen ytterligere avgifter før produktene/tjenestene dine selges. Dette er bare en liten prosent av pengene du tjener

0,-
Etabl. kostnad
5%
Provisjonsgegyr

Dette er hva du får for gebyret ditt:

 • En felles salgsplattform som tilbyr varer/tjenester i Hallingdal og resten av Norge.
 • Felles markedsføring gir større effekt og kommer alle tilgode.
 • Selgerbeskyttelse og kundestøtte for å hjelpe deg med å selge tingene dine.
Vi behandler betalinger med Stripe, en av verdens største betalingsplattformer som lar deg behandle transaksjoner med en rekke betalingsmåter som bl.a Visa og MasterCard. Inntekter fra omsetningen din på Hallingsenteret vil bli satt inn på Stripe-kontoen din.
Det aksepteres kun valuta i NOK, og et transaksjonsgebyr til kortutsteder (Stripe) tilkommer.

Salgsplakater i vinduet!

Registrer butikken din i dag! – Få gratis plakater som viser at du tilbyr “Klikk & hent” til dine kunder! Plakatene kan henge i butikkvinduet/på døra o.l. Her er det en QR kode som kundene dine skanner, og som automatisk sender de rett inn i nettbutikken klar til å handle.

TILBAKEMELDINGER

Se hvilke erfaringer utsalgsstedene har etter at de valgte Hallingsenteret

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her er noen vanlige spørsmål om salg på Hallingsenteret

Hvilke kostnader gjelder på Hallingsenteret?

Det er gratis å registrere produktene/tjenestene dine på Hallingsenteret, men det tilkommer en månedlig leiepris avhengig av hvor mange produkter du ønsker å legge ut.

– Inntil 10 produkter koster 199,- pr mnd
– Inntil 50 produkter koster 399,- pr mnd
– Inntil 500 produkter koster 799,- pr mnd

En oppføring varer i tolv måneder, eller til avtalen sies opp. Det beregnes et administrasjonsgebyr på 5% av omsetningen til Hallingsenteret. I tillegg kommer det er transaksjonsgebyr til kortutsteder, for tiden 2,4% + 2,- Administrasjonsgebyr og transaksjonsgebyr trekkes i fra utbetalingsbeløpet til butikken ved oppgjør.

Hvordan er reglene med antall produkter i pakkene?

Du kan bytte ut produkter så ofte du ønsker innenfor antallet produkter i pakken du har valgt. Et produkt gjelder fortsatt som ett produkt selv om du legger inn mange varianter/attributter av produktet. (Farger, Størrelser m.m.)

Tilbyr Hallingsenteret "Klikk og hent" ?

Ja, dette er en naturlig del av vår standard funksjonalitet for håndtering av frakt og levering. Dette gjør det meget enkelt og trygt for kunden å bestille og betale for varene uten å være i direkte kontakt med ekspeditør. Om ønskelig kan kunden til og med velge dato og tidspunkt for når varene skal hentes.

Hva må jeg gjøre for å opprette en butikk?

Det er meget enkelt å opprette en butikk på Hallingsenteret og hele prosessen tar ikke mere enn ca 12 min. inkludert innlegging av ditt første produkt.

Du får umiddelbart tilgang til ditt personlige Dashboard og kan legge inn dine produkter fra første sekund. Ingen langvarige søkeprosesser er nødvendig da vi har klargjort alt for deg. Straks du har lagt inn ditt første produkt vil det være klart for salg i Hallingsenteret og du kan vente på din første bestilling. Enklere blir det ikke!

Registrer din butikk her!

Kan jeg bestemme frakt/levering og kostnader for dette selv?

Ja, du kan enkelt bestemme hvilke fraktmetoder og priser du ønsker å tilby i butikken din. Det er ingen begrensning på hvor mange fraktmetoder du ønsker å opprette og du kan til og med skille på hvilke soner/postnr pakken skal sendes til. Om ikke dette var nok kan du faktisk skille på hvilke frakmetoder du ønsker å tilby på de enkelte produkt, dette gjør at du kan tilby både små og store produkter i butikken din og få dekket inn fraktkostnadene uavhengig av hva kundene bestiller og hvor de ønsker å få varene levert.

Hvordan får jeg betalt?

Hallingsenteret tilbyr to måter for utbetaling av oppgjør:

 1. Manuelt: Vi overfører overskuddet fra butikken din, til din oppgjørskonto hver fredag, dersom saldoen er høyere enn kr 1000,-
 2. Via Stripe: Dersom du har koblet en Stripe konto til Hallingsenter kontoen din vil overførselen skje automatisk etter hvert salg du har i butikken din.

Hva kan jeg selge på Hallingsenteret?

Hallingsenteret er en markedsplass for de fleste type varer og tjenester. Unntaket er produkter som krever 18 års aldersgrense for å kunne kjøpes. Finnes ikke din butikk/produktkategori her, så oppretter vi den for deg.

Kan jeg tilby Take Away i Hallingsenteret?

Ja, med vår “Klikk og hent” funksjonalitet kan du raskt legge inn dine lekreste retter og la kundene enkelt plukke ut hva de ønsker. De velger dato og tidspunkt for når de ønsker å hente maten i restauranten din og betaler med kort før de kommer. Om du ønsker kan du selvsagt også tilby utkjøring for å gjøre hele bestillingen enda enklere for dine kunder.

Har du flere spørsmål? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Det er på tide å begynne å tjene penger på Internett!

Meny